sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Nuudelisalaatti

Menu: Nuudelisalaatti ja porsaan ulkofilettä
Kenelle: Omalle porukalle


Nuudelisalaatti

250 g munanuudeleita
1,5 dl sweet chili -kastiketta
0,5 soijakastiketta
1 ruukku lehtipersiljaa
1 lime
200 g parsakaalia pakasteesta
300 g porkkanoita
1 punasipuli

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Jäähdytä kypsät nuudelit kylmässä vedessä. Lisää nuudelien joukkoon sweet chili -kastike, soijakastike, lehtipersilja silputtuna sekä limen mehu. Kuori ja suikaloi porkkana ja sipuli. Wokkaa porkkanat, parsakaalit ja sipuli. Parhaan kypsyysasteen varmistaa siten, että laittaa pannulle vain yhtä lajia kerrallaan. Lisää kasvikset nuudelien joukkoon ja sekoita. Tarjoa porsaanlihan kera.

Salaatin alkuperäinen versio löytyy täältä. Siinä on sellainen vika, että ainekset on kerrottu turhan suurpiirteisesti. Yksi porkkana kun voi olla pienen pieni tai melkoinen jötikkä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti